Over Merel

BYMEREL, begonnen in 2014 in ‘s-Gravenhage door ontwerpster en eigenaresse Merel van der Velde.

BYMEREL is een internationale online kinderfashion store. Met haar originele, creatieve, enthousiaste en stoere designs behoort BYMEREL momenteel tot één van de opkomende kinder labels in Nederland met internationale mogelijkheden.
Met unieke items van de laatste trends op het gebied van fashion en accessoires zijn wij er voor alle ouders en hun kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van winkelen.
Met veel inspiratie uit landen zoals Spanje, Mexico, Duitsland, Zweden en Frankrijk zitten wij met een team van jonge en ondernemende stylisten en ontwerpers bovenop de laatste trends.
Met snel wisselende collecties, items die zelf worden ontwikkeld en/of worden geselecteerd en een unieke mix van design, styling en marketing is een online store ontstaan waar we hartstikke blij mee zijn!
BYMEREL inspireert kinderen (en hun ouders) om hun eigen stijl te ontwikkelen. Ons doel is om continue alle verwachtingen van onze doelgroep te overtreffen met onze unieke smaken en designs. Regelmatig worden de collecties geüpdatet en zodoende hoeft het shoppen nooit te vervelen. Al onze artikelen kunnen eenvoudig met elkaar worden gemixt om de perfecte look te creëren. Ons motto is dan ook “Dress to be Free”.
Onze ambitie is om een sprankelend toonaangevend internationaal omnichannel fashion label te worden. Vooralsnog is onze collectie alleen exclusief online te krijgen.

Naast BYMEREL worden er meerdere inspirerende merken aangeboden. Merken die voor jong en oud leuk en betaalbaar zijn.
Enjoy onze collectie en dress to be free…

Made with love,

bymerel over merel