Garantie
Bij BYMEREL heb je op alle artikelen een garantie termijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via het contactformulier op onze site. Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door:

– Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade)
– Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
– Uitzonderlijke slijtage
– Beschadiging door het niet volgen van was etiketten

Klacht of defect binnen garantie
Als je jouw klacht aanmeldt, wordt gekeken of deze binnen de garantiebepalingen valt zoals omschreven in de algemene voorwaarden. Als de klacht gegrond is, zoals omschreven, komen alle kosten voor rekening van BYMEREL.
We vragen je altijd melding te maken van jouw klacht via het contactformulier. Onze klantenservice zal altijd zo snel mogelijk een passende oplossing bieden.

Klacht of defect buiten garantie
Is jouw aankoop buiten de garantie termijn van 30 dagen stuk gegaan, dan kun je altijd nog met een gegronde klacht bij ons terecht. Wanneer je redelijkerwijs mag verwachten van een aankoop dat deze langer functioneert dan de termijn waarin je dit artikel hebt kunnen gebruiken en is het gebrek buiten jouw schuld om ontstaan, dan wordt er direct gekeken naar een mogelijke omruiling of zelfs terugbetaling van jouw aankoopbedrag. Natuurlijk proberen wij deze klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Het kan zijn dat het redelijk is om een deel van de kosten voor eigen rekening te nemen. Bijvoorbeeld als jouw item niet geruild kan worden maar nog wel voor reparatie in aanmerking komt en je hierdoor langer gebruik kan maken van jouw aankoop. Het kan ook zijn dat er wel een omruiling mogelijk is, maar dat je al lange tijd jouw aankoop hebt kunnen gebruiken. Er wordt dan samen met onze klantenservice bepaald wat de beste oplossing is.