Veelgestelde vragen

1. Ik heb betaald maar krijg vervolgens geen bestelbevestiging

Het kan voorkomen dat je een volledig afgeronde bestelling hebt gedaan, maar dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen van jouw bestelling. Er kunnen verschillende oorzaken zijn.

  • Jouw bevestiging is in de spamfilter van je email terecht gekomen.
  • Wegens vele bestellingen die tegelijk worden gedaan kan er een vertraging komen in het verzenden van jouw bestelbevestiging.
  • Er is een technische fout waardoor jouw bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer eerst goed of er wel een succesvolle betaling is geweest. Als dit wel het geval is, stuur dan een screenshot mee met jouw bericht naar onze klantenservice.

2. Ik heb een bevestiging gehad dat er een terugbetaling is ingeboekt, maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen?

Het kan voorkomen dat er een vertraging zit in jouw terugbetaling. Normaal gesproken wordt na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt, binnen 1-3dagen jouw terugbetaling uitgevoerd. Controleer altijd goed je rekening voordat je contact opneemt met onze klantenservice. Al onze terugbetalingen worden onder vermelding van Buckaroo gedaan. Verder worden al onze terugbetalingen gestort via de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen in onze kassa.

3. Binnen hoeveel dagen moet mijn aankoopbedrag zijn teruggestort?

Na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt moet binnen 1-7 dagen jouw aankoopbedrag weer op jouw rekening staan.

Ik ben mijn digitale betaaloverzicht kwijt en wil graag een kopie ontvangen?
Stuur een e-mail naar helpdesk@bymerel.com

4. Ik heb een verkeerd bedrag teruggestort gekregen, wat nu?

Als je een incomplete terugbetaling hebt ontvangen kun je het beste gelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan direct voor je uit wat hiervan de oorzaak kan zijn om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.