BYMEREL, begonnen in 2014 in ‘s-Gravenhage door ontwerpster en eigenaresse Merel van der Velde.

BYMEREL is een online fashion & kidsfashion store. Eigenaresse Merel heeft al heel wat stylingjaartjes erop zitten en zij heeft altijd een enorme passie voor mode en styling gehad. Een droom was toch wel een eigen webshop. Toen het moment daar was heeft Merel de stap genomen en is haar eigen webwinkel gaan opstarten. Het doel van BYMEREL is; mode voor jezelf EN je kid. En hoe leuk is het om zelfs te kunnen twinnen met je zoon of dochter? Met unieke items van de laatste trends op het gebied van fashion en accessoires zijn wij er voor alle ouders en hun kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van winkelen.

BYMEREL inspireert kinderen (en hun ouders) om hun eigen stijl te ontwikkelen. Ons doel is om continue alle verwachtingen van onze doelgroep te overtreffen met onze unieke smaken en designs. Regelmatig worden de collecties geüpdatet en zodoende hoeft het shoppen nooit te vervelen. Al onze artikelen kunnen eenvoudig met elkaar worden gemixt om de perfecte look te creëren. Ons motto is dan ook “Dress to be Free”.

Onze ambitie is om een sprankelend toonaangevend internationaal omnichannel fashion label te worden. Vooralsnog is onze eigen collectie alleen exclusief online te krijgen.

Naast BYMEREL worden er meerdere inspirerende merken aangeboden. Merken die voor jong en oud leuk en betaalbaar zijn.

Enjoy onze collectie en dress to be free…

Onze ambitie is om een sprankelend toonaangevend internationaal omnichannel fashion label te worden. Vooralsnog is onze collectie alleen exclusief online te krijgen.Naast BYMEREL worden er meerdere inspirerende merken aangeboden. Merken die voor jong en oud leuk en betaalbaar zijn.
Enjoy onze collectie en dress to be free…

Made with love,